Tocanita de ceapa cu pipote

de vero_closca in Pui, 12 Apr 2010 | 15327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote
  • 1kg ceapa
  • 5o ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper boabe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pipote:

Cureti si speli pipotele si le pui intr-o cratita sa se caleasca pe foc mic in uleiul incins,adaugand daca e nevoie putina supa de legume sau apa fierbinte pana se inmoaie putin. ceapa se curata,se taie pestisori,se freaca cu sare apoi se adauga peste pipote, se pune si o cescuta de apa si se lasa pana incepe sa se topeasca.

Se adauga apoi pasta de tomate diluata si piperul boabe si se lasa inca 5 minute.Se serveste cu mamaliguta,cartofi natur sau orez cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pipote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de gaina de casa cu pilaf de orez