Tocanita de cartofi noi

de aalliinnaa07 in Mancaruri de post, 13 Iun 2013 | 13125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 1 frunza dafin
  • 4 linguri bulion rosii
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi noi:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa o curatam si o taiem marunt si o punem la calit in ulei, dupa ce s-a calit ceapa adaugam morcovul taiat felii subtiri si cartofii taiati cuburi si frunza de dafin. Adaugam apa cat sa treaca peste cartofi.

Lasam cartofii sa fiarba 30-40 de minute, incercam cu fruculita pentru a vedea daca s-au fiert. Dupa ce s-au fiert cartofii adaugam bulionul si amestecam cu grija sa nu se sfarame, lasam tocanita de cartofi sa mai dea 2 clocote dupa care o condimentam dupa gust si o lasam sa fiarba in continuare. Cand consideram ca tocanita este destul de cosnsistenta o luam de pe foc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi de post