Tocanita de cartofi la ceaun

de ela in Mancaruri cu carne, 20 Sep 2010 | 14941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 5-6 rosii
  • 1,5kg cartofi
  • 1foaie dafin
  • sare,piper,vegeta
  • patrunjel
  • 2carnati taranesti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi la ceaun:

Curatam si tocam ceapa marunt,la fel si morcovul.Ardeiul il spalam si il curatam,il taiem cubulete.Legumele le punem intr-o oala cu putin ulei si le lasam la calit cateva minute.Intre timp,taiem feliute carnatul si il adaugam in oala,punem sare,vegeta ,dafinulsi piper si mai lasam cateva minute,amestecand mereu.Completam cu apa,lasam sa fiarba,apoi adaugam cartofii,curatati si taiati cubulete.

Curatam rosiile de coaja,le tocam marunt si le adaugam si pe ele in oala.Lasam la fiert pana se inmoaie cartofii.Oprim focul si presaram deasupra patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (93)

diaconta 1

26.09.2010, 19:31

Ai de mine ce mai inghesuiala la ceaunu' astadar recunosc ca sunt motive

ela 1

26.09.2010, 19:33

Dia vad ca au umblat bucatarasii la ceaunul meu si cat am lipsit eu zilele astea....

eleny2010 1

03.12.2010, 12:50

super. chiar acum cautam pe site o reteta de tocanita cu carnati. ms .. ma duc sa ma apuc de gatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in stil milanez