Tocanita de cartofi cu pui

de Miha in Pui, 30 Mar 2011 | 5780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 cana suc de rosii
  • sare si piper
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pui:

Se curata cartofii si se taie cuburi. Ceapa se toaca, iar morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Pieptul de pui se taie cubulete.

Ceapa si morcovul se calesc in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga cubuletele de carne si cartofii. Se mai calesc putin impreuna, apoi se "stinge" totul cu sucul de rosii si apa atat cat este necesar.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se acopera cu un capac si se fierbe pana carnea si cartofii sunt fierte, iar tocanita a ajuns la consistenta dorita. Noua ne place cu mai multa zeama. ;) Se adauga verdeata tocata marunt, se mai dau 2 clocote si se da deoparte.

Se serveste calda, alaturi de o muratura sau castraveti in otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu piept de pui