Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui

de CameliaR in Pui, 28 Aug 2016 | 8491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg de cartofi
  • 1 ardei gras
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • kaizer
  • 4 copanele
  • sare si piper dupa gust
  • 3 foi de dafin
  • boia
  • pasta de tomate
  • leustean sau patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Curatam ardeiul, il spalam si il taiem in cubulete. Curatam ceapa si o taiem pestisori iar morcovii in rondele. Feliile de kaizer le taiem in bucati potrivite. Punem intr-o tigaie putin ulei. Adaugam ardeiul, ceapa, morcovii si bucatile de kaizer.  Le calim pana se inmoaie. Punem putin piper si o lingurita de boia. Amestecam. Adaugam cartofii si amestecam. Turnam apa calda cat sa acopere cartofii. Lasam la foc mediu pana cand cartofii sunt fierti. Adaugam si cele 3 foi de dafin. Intre timp prajim cele 4 copanele. Le scoatem  pe servetele absorbante. Spre final punem pasta de tomate in tocanita. Tocam leusteanul si il punem in tocanita. Amestecam. Adaugam si cele 4 copanele. Stigem focul si punem capacul. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor