Tocăniţă de cartofi cu grătar înăbuşit

de Bamse in Pui, 25 Mai 2012 | 4510 vizualizari

 

sparg şi eu gheaţa cu o reţetă pe care am încercat-o prima oară

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi noi
  • 2 cepe
  • 2 roşii
  • 2 ardei
  • o căpăţână de usturoi
  • sare
  • piper
  • bulion
  • ulei
  • boia dulce
  • 2 ardei iuţi
  • pentru grătar :
  • piept de pui (6 felii)
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de cartofi cu grătar înăbuşit:

Curăţăm cartofii, îi spălăm şi îi tăiem cubuleţe.

Călim ceapa şi ardeii cu puţină boia dulce, adăugăm cartofii, roşiile tăiate cubuleţe, completăm cu apă şi lăsăm să fiarbă 50 de minute.

Spre final se adaugă sare, piper, usturoi, bulion şi 2 ardei iuţi tocaţi

Pregătirea grătarului înăbuşit:

Carnea, spălată şi crestată se condimentează şi se înăbuşe cu puţină apă, în tigaie. Dupa care se prăjeşte în ulei de măsline.

După ce sunt gata, feliile de grătar se adaugă în tocana de cartofi şi se mai dă o dată în clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de cartofi cu grătar înăbuşit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]