Tocanita de cartofi cu dovlecei si piept de pui

de Bya Ralu in Pui, 8 Noi 2013 | 19568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui
  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 morcovi mici
  • 4-5 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri de bulion
  • sare/piper
  • 1/2 leg de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu dovlecei si piept de pui:

Ceapa o taiem marunt o punem la calit in ulei,adaugam si morcovii taiati rondele. Dovlecelul se spala bine si se taie feliute potrivite,iar cartofii ii taiem cuburi. Pieptul de pui il taiem cubulete si adaugam peste legumele calite,punem si dovlecelul feliute si cartofii. Se pun 2 pahare de apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba. Cand scade zeama se adauga bulionul si usturoiul taiat feliute subtiri. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu dovlecei si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]