Tocanita de cartofi cu coasta de porc

de JulyCris in Porc, 28 Ian 2014 | 18701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2-3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 bucata coasta porc
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu coasta de porc:

Coasta de porc se spala bine si se portioneaza in bucati. Uleiul se pune in cratita pe foc,iar cand s-a incins se adauga coasta. Se undeste putin pe ambele parti,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba. Cand e aproape fiarta se adauga cartofii taiati,ceapa,morcovul dat pe razatoare,sare dupa gust si se lasa in continuare la fiert pana sunt gata toate. Se adauga 2-3 linguri pasta de tomate cand cartofii sunt aproape fierti. Se mai lasa 10-15 minute,se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat fin.(Merge si marar)

TIPS-URI

1

La ciorbe si mancaruri,niciodata nu folosesc ingredientele dupa o reteta. "Din ochi" fac totul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu coasta de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de porc