Tocanita de cartofi

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 4 Mar 2012 | 3894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 4 boabe de piper
  • 1 lingura bulion
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

 Cartofii, ceapa, morcovul si ardeiul se curata se spala si se taie astfel, ceapa, morcovul si ardeiul cubulete mici iar cartofii cuburi mai mari. Se pune ceapa la calit in ulei, apoi se adauga si morcovul cu ardeiul, se calesc putin si punem si cartofii, ii lasam 5 minute si apoi adugam apa cat sa acopere bine totul. Se lasa la fiert  si adaugam bulionul, foile de dafin , boabele de piper, sare si piper macinat dupa gust.Se fierbe pana ce scade la consistenta unei tocanite. Se ia focul si se adauga patrunjelul taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de linte