Tocanita cu piept de pui si ceapa verde

de Bunica in Pui, 22 Mai 2016 | 6232 vizualizari

 

Dacă piața e plină de verdețuri e păcat să nu profiți!

 

INGREDIENTE

  • 600 g. piept de pui
  • 2 legături de ceapă verde
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 200 g. bulion de roșii
  • 100 g. bulion de ardei
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu piept de pui si ceapa verde:

Pieptul de pui spălat, uscat cu prosop de hărtie se taie în cuburi de mărimea dorită.

Ceapa și usturoiul se curăță, spală si toacă mărunt.

Cartofii si morcovii curățați de coajă, spălați se taie rondele.

Bulionul de roșii și ardei se amestecă împreună cu 200 ml. apă.

Într-o tavă de yena pune uleiul, o parte din ceapa si usturoiul tăiate, carnea tăiată cuburi, apoi restul de ceapă si usturoi.

Sărează și piperează după gust, adaugă bulionul diluat cu apă.

Dă tava la cuptorul încins până carnea este pătrunsă .

Serveste cu salată sau murături.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu piept de pui si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

23.05.2016, 21:04

Super bune aceste tocanite!

Merisor 1

24.05.2016, 07:21

Ador genul acesta de tocănițe!

Valclaudia 1

30.05.2016, 17:44

ce buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]