Tocanita cu galuste din faina

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 12 Iul 2015 | 7281 vizualizari

 

INGREDIENTE

500 g carne de pasare (eu am avut de gasca)

o ceapa mare

o frunza de dafin

2 linguri cu pasta de tomate

1 lingura cu faina

sare

piper

un praf de boia iute

marar verde

Pentru galuste:

2 oua

2 linguri apa

5 linguri faina

un praf de sare

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu galuste din faina:

Carnea spalata o punem  la fiert cu un praf de  sare si frunza de dafin. Indepartam spuma care se formeaza. Cand a fiert pe jumatate adaugam ceapa. Dupa ce carnea fierbe in intregime, o scoatem si cand se racoreste o alegem de pe oase.

Pentru galuste: Punem ouale intr-un castron impreuna cu apa si un praf de sare. Le batem bine cu telul si adaugam treptat faina. In cratita cu zeama de carne, punem galustile cu lingura si le lasam sa fiarba pana se ridica deasupra. Adaugam carnea, boaua iute, pasta de tomate si faina diluata cu putina supa.Lasam sa fiarba totul 5-10 minute si condimentam cu sare si piper. Dam deoparte oala de pe foc si presaram mararul tocat. Pofta buna!

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu galuste din faina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita ardeleneasca de porc, cu carnati afumati