Tocanita cu coaste de purcel

de mihaelaM in Porc, 28 Apr 2011 | 3736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 coaste
  • 3cartofi mari
  • 3-4 cepe rosii
  • 1morcov
  • ardei gras
  • bulion de ardei
  • bulion din rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • basilico
  • foi dafin
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu coaste de purcel:

Coastele le-am prajit putin. Ceapa taiata potrivit, nu prea marunta impreuna cu morcovul taiat rondele le-am calit si tot aici am pus si ardeiul gras(eu am avut la congelator taiat cubulete). Am pus cam 2 ardei.

Cartofii i-am taiat cuburi si i-am adaugat peste ceapa calita si restul legumelor. Am adaugat coastele si apoi apa cat sa acopere. Am lasat sa fiarba cam 30min.

Dupa cele 30 min am pus sare,bulionul de ardei ,cel de rosii,cimbru si restul condimentelor si am mai lasat  cam 10min. 

Patrunjelul l-am taiat marunt si l-am adaugat dupa ce am dat la o parte de pe foc.POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu coaste de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc