Tocanita cu carne si bulbi de ceapa

de rena in Vita, 24 Ian 2014 | 4112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne de vita (sau de care va place)
  • 1 kg. bulbi de ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri de bulion
  • 4-5 linguri de otet
  • sare,piper boabe,foi de dafin
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne si bulbi de ceapa:

Curatam bulbii de ceapa si usturoiul (bulbii de ceapa nu ii taiem ii lasam intregi)

Intr-o oala punem uleiul si prajim putin carnea, o scoatem pe o farfurie si calim bulbi de ceapa cu usturoiul taiat felii. Dupa ce s-au rumenit putin bulbii adaugam carnea si stingem cu otet. Punem bulionul dizolvat in apa, sarea si piper dupa gust. Adaugam apa 4 degete mai sus de carne in oala, punem si dafinul, acoperim cu capac si lasam sa fiarba pina se inmoaie carnea si obtinem un sos grosut .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne si bulbi de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]