Tocanita cu carne la garnita

de Rahela Velicu in Porc, 25 Ian 2017 | 8263 vizualizari

 

Mie mi se par mult mai gustoase mancarurile cu carnea de la garnita. 
 

 

INGREDIENTE

  • carne prajita
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne la garnita:

Mai intai, curatam si taiem ceapa marunt. O calim in ulei incins. Carnea de la garnita, o punem in tigaie sa topim untura de pe ea.

Peste ceapa calita, adaugam 2 cani de apa, carnea si cartofii taiati cuburi.

Lasam la fiert 15 minute, apoi adaugam pasta de tomate. Lasam sa fiarba in continuare, pana cand cartofii vor fi fierti bine.

Adaugam sare, piper si verdeata dupa gust.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne la garnita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale dezechipate