Tocanita cu ardei copti si carne de porc

de Moni_alex in Mancaruri cu carne, 28 Iun 2015 | 21303 vizualizari

 

O tocanita delicioasa cu legume proaspete preferata de familie pe timpul verii.
Se poate face si cu carne de vitel sau piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 4 cepe mai mari
  • 5 ardei rosii copti
  • 4 rosii coapte
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ardei copti si carne de porc:

Carnea de porc se taie bucatele potrivite si se pune cu uleiul sa se caleasca putin intr-un ceaun.

Se curata ceapa, se taie julien, se adauga peste carne, se sareaza putin si se adauga 1/2 pahar de apa se se inabuse la foc mic pana se inmoaie ceapa.

Rosiile se decojesc si se dau pe razatoare sau la robot si se adauga peste compozitia de pe foc.

Se lasa sa fiarba bine apoi se adauga ardeii copti taiati bucati mai mari inclusiv zeama pe care au lasat-o acestia.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se da la focx mic la cuptor pentru 30 de minute.

Se scoate de la cuptor, se adauga patrunjel verde proaspat si se serveste cu mamaliguta.

POFTA BUNA!

 

 

 

TIPS-URI

1

se poate adauga si usturoi in tocanita, dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ardei copti si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]