Tocanita aromata picanta

de alinutzika in Pui, 7 Mar 2012 | 4522 vizualizari

 

O tocanita excelenta, pe care am facut-o de cateva ori zilele astea, pt ca ne-a placut mult de tot. E foarte aromata, iar sotul meu zicea ca e genul de mancare chinezeasca. Nu stiu, pt ca eu nu am mancat niciodata la vreun restaurant chinezesc.
Tot ce stiu e ca imi place enorm!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe dezosate de pui
  • 300 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 cutie conserva rosii sau 1/2 l bulion
  • 2 linguri sos chilli
  • 2 linguri pasta ardei
  • 1/2 lingurita din fiecare condiment uscat (sau dupa gustul fiecaruia): rozmarin, ienibahar, nucsoara, scortisoara-ii da un gust senzational, cimbru, ghimbir
  • sare, piper, vegeta, dupa gust
  • apa, daca mai e nevoie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita aromata picanta:

Se toaca cepele. Se calesc in ulei la foc mic. Cand sunt calite, se adauga pasta de ardei, chilli, apoi pasta de rosii. Se lasa inca 2-3 minute, amestecand, apoi se adauga carnea taiata cubulete mai marisoare. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mai mic. Daca e nevoie, mai adaugati putina apa.

TIPS-URI

1

Merge perfect alaturi de orez, cartofi aurii, pireu, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita aromata picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu piept de pui