Tocana de vinete cu piept de pui

de daniastefania in Pui, 18 Oct 2015 | 4833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 vanata mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • Sare
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vinete cu piept de pui:

Pieptul de pui spalat bine si uscat il taiem cubulete. Ceapa curatata o tocam marunt. Morcovul curatat il taiem deasemenea cubulete. Vanata, o curatam, o taiem cubulete si o saram. Intr-un vas punem 2 linguri de ulei si adaugam ceapa, morcovul si pieptul de pui si le calim 5 minute. Apoi adaugam 2 cani de apa, saram si lasam sa fiarba pana puiul e aproape fiert. Scurgem vinetele de apa pe care au lasat-o si le adaugam in vas. Lasam sa mai fiarba totul 10 minute. Potrivim de sare, daca mai este nevoie. Apoi stingem focul. Servim tocana calda cu paine sau ca garnitura cu piure de cartofi. Este una din mancarurile preferate ale sotului meu. Sper sa va placa si voua! Pofta tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vinete cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui - Reteta gustoasa pentru un preparat excelent