Tocana de vinete cu piept de pui

de daniastefania in Pui, 18 Oct 2015 | 4754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 vanata mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mare
  • Sare
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vinete cu piept de pui:

Pieptul de pui spalat bine si uscat il taiem cubulete. Ceapa curatata o tocam marunt. Morcovul curatat il taiem deasemenea cubulete. Vanata, o curatam, o taiem cubulete si o saram. Intr-un vas punem 2 linguri de ulei si adaugam ceapa, morcovul si pieptul de pui si le calim 5 minute. Apoi adaugam 2 cani de apa, saram si lasam sa fiarba pana puiul e aproape fiert. Scurgem vinetele de apa pe care au lasat-o si le adaugam in vas. Lasam sa mai fiarba totul 10 minute. Potrivim de sare, daca mai este nevoie. Apoi stingem focul. Servim tocana calda cu paine sau ca garnitura cu piure de cartofi. Este una din mancarurile preferate ale sotului meu. Sper sa va placa si voua! Pofta tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vinete cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

18.10.2015, 17:19

Bunica 1

18.10.2015, 17:34

Bună tocănița!

RuxyRux 1

18.10.2015, 22:31

O mancarica grozava!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure cu pulpe de pui si ficat