Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 12 Mai 2013 | 5555 vizualizari

 

Un preparat olandez foarte îndrăgit de nativi.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi, tăiați cuburi
  • 1 tulpină praz, tăiată rondele
  • 2 ouă, fierte tari
  • 100 grame brânză cu ierburi, tăiată cuburi
  • 70 grame șuncă presată
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1 legătură chives, tocat
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată:

Cartofii se fierb în apă cu sare, 20 de minute. În ultimele 5 minute, se adaugă și prazul. 

Se scurg și se pasează ca pentru piure. Se adaugă brânza, șunca presată, chives și pătrunjelul. Se adaugă sare și piper după gust. Se amestecă pentru omogenizare. 

Se servește cu bucăți de ouă fierte, imediat. 

TIPS-URI

1

Calorii porție: 400

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană de cartofi cu ouă, brânză și șuncă presată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Dea_Dea 1

12.05.2013, 16:02

Vaiiiii ce bunaciunee :-x

diana_k 1

12.05.2013, 16:26

o bunatate

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]