Tocana de cartofi cu ficat de porc

de Bya Ralu in Ficat, 27 Iul 2013 | 10390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • 300 g ficat de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 2 foi de dafin
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • patrunjel
  • sare/piper/cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu ficat de porc:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Ceapa o tocam marunt,iar ficatul il curatam de pielite si il taiem cubulete.

Punem ceapa la calit,dupa cateva minute adaugam si ficatul de porc si stingem cu vinul alb.

Punem ficatul si ceapa intr-o craticioara punem condimentele si 2 pahare de apa si lasam sa fiarba cam 30 minute,dupa care adaugam cartofii si completam cu apa.

Punem si usturoiul pisat si foile de dafin si mai lasam sa fiarba.

Cand e gata se presara patrunjel proaspat.

TIPS-URI

1

Se seveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu ficat de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]