Tocana de cartofi cu ciuperci la cuptor

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 16 Apr 2012 | 5642 vizualizari

 

m-am inspirat dupa mancarica de cartofi pe care a facut-o motanel :)

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 1 conserva ciuperci
  • vin alb
  • ceapa
  • boia dulce,piper,peperoncino,vegeta,foi de dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu ciuperci la cuptor:

Cartofii se taie in cubulete mici si se lasa in apa rece. Ceapa se taie marunt, morcovul il dam pe razatoarea mica si le punem la calit in ulei de masline. Se adauga si condimentele si conserva de ciuperci. Cartofii ii adaugam intr-un vas termorezistent, Se adauga tot ce am calit si se amesteca. Punem apa cat sa acopere, stropim cu vin alb,punem foi de dafin si bagam la cuptor 40 min.

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati cu usturoi la cuptor