Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut

de Bya Ralu in Porc, 23 Dec 2015 | 6524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rose
  • cimbru/sare/piper/boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut:

Carnea se taie in bucati potrivite(fiecare cum doreste),se condimenteaza,se stropesc cu ulei de masline si cu vinul rose si se lasa la marinat peste noapte.

In vasul de lut se pune carnea marinata impreuna cu sosul format si putin apa,se acopera cu un capac si se lasa 1 ora la foc potrivit.

Se adauga cartofii taiati in bucati mai mari,ceapa taiata solzisori si ardeiul gras taiat fasii,se amesteca bine,se completeaza cu apa daca este nevoie,acoperim cu capac si se da la cuptor pentru circa 15 minute.

Se verifica sa fie si legumele fierte.

Se serveste cald

TIPS-URI

1

se servesc cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu carne de porc in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

23.12.2015, 22:23

motan

CameliaR 1

23.12.2015, 22:36

Yamii, ce bine arata tocanita!

Bya Ralu 1

23.12.2015, 22:55

multumesc camelya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

1837 puncte

Rocsi

1238 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de porc cu ciuperci.