Tocana cu carne de porc la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2013 | 5888 vizualizari

 

cea mai buna leguma....e porcu`.....

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne porc
  • 2 dovlecei
  • 5 rosii
  • 6 cepe mai mici
  • 6-7 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • cca 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu carne de porc la tuci:

Taiem carnea de porc in bucatele ( carnea a fost impanata,cu putina grasime),o punem in tuci cu ulei,adaugam sare si o lasam sa se caleasca un pic,pana-si schimba culoarea.Taiem legumele mai marunt-ceapa,dovlecelul,ardeiul-separat rosiile le decojim si le taiem impreuna cu usturoiul.Cand carnea si-a schimbat culoarea punem peste ea legumele,mai putin rosiile si turnam o cana cu apa,lasam sa fiarba la foc domol.Cand sunt bine patrunse si carnea si legumele adaugam rosiile si usturoiul si mai lasam sa scada cca 20 min.La final adaugam patrunjelul taiat marut si potrivim de sare si piper.....

TIPS-URI

1

nu e recomandata celor care tin la silueta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ardei copti si carne de porc