Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 8 Iul 2016 | 3058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felie de paine din tarate cu seminte
  • cativa fulgi de Parmezan
  • 2 oua mari, bio
  • Pentru Pistou:
  • o mana frunze proaspete de busuioc
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline de buna calitate
  • 1 catel mic de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou:

Se prajeste painea pana devine crocanta (optional).

Se adauga frunzele de busuioc intr-un mojar, impreuna cu usturoiul si putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta, apoi se amesteca cu uleiul de masline. 

Se aseaza parmezanul pe feliile de paine.

Se poseaza ouale in apa fierbinte, apoi se trasnfera pe felii de paine. Se stropesc cu pistou si piper proaspat macinat.

Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Satisfyyourcravings 1

09.07.2016, 14:16

mirela0911 1

10.07.2016, 12:11

Ce mic dejun grozav!

Rocsi 1

10.07.2016, 19:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]