Toast cu amestec de branza, la cuptor

de Lia_ in Mancare copii, 3 Aug 2014 | 5597 vizualizari

 

V-am mai explicat preocuparea mea pentru a varia micul dejun pentru cei ai casei. Imi plac variantele calde si mai ales cele preparate la cuptor. Usor si rapid de facut. Coaja este crocanta, dar miezul pufos.

 

INGREDIENTE

  • 125 g brânza de vaci uscata, cas sfaramat (ricotta)
  • 125 g telemea veche (de capra am folosit)
  • 1 lingura smantana sau iaurt gras (daca branza nu e uscata, nu puneti)
  • 1 galbenus de ou
  • patrunjel, marar, cate o lingura
  • 6 felii de pâine din faina integrala
  • unt pentru uns painea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu amestec de branza, la cuptor:

1.Toaca marunt verdeata.

2. Amesteci branza de vaci cu telemeua zdrobita cu furculita, smântâna si oul. 

3. Adaugi verdeata

4. Pune feliile unse cu strat superficial de unt pe o foaie de copt.

5. Cu o lingura distribuie amestecul de branza pe cele 6 felii.

6. Se coc la 200 C, timp de aproximativ 15 minute, pâna când amestecul de brânza este usor auriu si prinde o crusta. 

7. Le servesti la masa calde, insotite de diverse legume proaspete, ardei, masline, rosii, etc.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

Inspirat dintr-o varianta croata dar ei preparau dulce si fara verdeata, nu mi-ar fi placut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu amestec de branza, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Balmos cu salata de castraveti