Știucă umplută

de DinDragostePentruGatit in Peste, 2 Apr 2012 | 4458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ştiuci potrivite;
  • 1 păstrăv mic;
  • 2 cepe mici;
  • 1-2 cartofi;
  • 3 felii pâine;
  • 3 ouă;
  • 1 căţel de usturoi;
  • 1 legătură mărar;
  • 1 legătură pătrunjel;
  • puţin busuioc;
  • ulei de măsline;
  • piper;
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Știucă umplută:

Se pregăteşte ştiuca: 

- se taie capul;

- se scoate pieliţa - la început cu ajutorul cuţitului, după care am tras cu mâna;

- capetele se păstrează;

Se pregăteşte umplutura:

- carnea rămasă după ce s-a scos pieliţa nu mi-ar fi ajuns să umplu ambele ştiuci aşa că am adăugat un păstrăv mic;

- am scos oasele şi am tocat carnea cu ajutorul robotului de bucătărie;

- se toacă ceapa, usturoiul, verdeaţa;

- cartoful se dă la răzătoare;

- se adaugă ouăle, pâinea (înmuiată în lapte), condimentele;

- se umplu ştiucile, nu foarte îndesat, se fixează capul (l-am cusut chiar);

- se stropeşte cu ulei de măsline şi se pune în cuptor timp de aproximativ 50 minute;

- se taie după ce s-a răcit.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Știucă umplută" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta