Tiramisu reţetă reinterpretata

de Lau in Dulciuri, 2 Noi 2011 | 4715 vizualizari

 

Tiramisu reţetă reinterpretata

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de ness
  • 4 linguri amidon
  • 3 galbenusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 5 linguri de mascarpone
  • 1 l lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă reinterpretata:

Tiramisu reţetă reinterpretata

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema.

Se desface amidonul in putin lapte.

Intr-un vas se pune laptele si se incalzeste usor, se da deoparte, se adauga nessul, crema de galbenusuri, amidonul si se amesteca bine. Se strecoara compozitia, apoi se pune din nou pe foc. Se lasa sa fiarba amestecand continuu pana se ingroasa.

Crema obtinuta se imparte in 2 parti egale, intr-una se adauga mascarpone, iar in cealalta ciocolata topita (eu nu am topit-o de tot). Amestecam bine.

Se toarna in pahare, un strat alb, unul maro, se pudreaza cacao deasupra si se da la rece 2 ore inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]