Tiramisu reţetă reinterpretata

de mimmi in Dulciuri, 18 Iul 2011 | 5487 vizualizari

 

Tiramisu reţetă reinterpretata

 

INGREDIENTE

  • 1 portie Inghetata de caise la temperatura camerei
  • cirese sau visine (fara samburi)
  • 1 pachet piscoturi
  • 1 plic cafea (nescafe ice coffe)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă reinterpretata:

Tiramisu reţetă reinterpretata

Reteta de la inghetata o aveti aici:http://www.bucataras.ro/retete/inghetata-de-caise-23426.html

Facem o cafea,tapetam o tava cu folie alimentara. Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam in tava. Punem ciresele sau visinele,peste nivelam un strat de inghetata (cam de 5 cm inaltime) Mai punem un strat de piscoturi inmuiate in cafea si un ultim strat de inghetata de cca 1-2 cm inaltime. Dam inghetata la congelator pana se ingheata. Se scoate cu cel putin 30 de minute inainte de servire. Se orneaza dupa bunul plac!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni in foi de napolitana