Tiramisu reţetă cu frisca

de madi_marin in Prajituri, 28 Aug 2010 | 15334 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu frisca

 

INGREDIENTE

  • 19 piscoturi
  • 500 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 50 g zahar pudra vanilat
  • cafea preparata

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu frisca:

Tiramisu reţetă cu frisca

Se bate frisca spuma tare. Se amesteca cu mascarpone si zahar vanilat.

Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie de plastic si se pune in strat de crema, se aseaza doua randuri de piscoturi trecute rapid prin cafeaua preparata de-a lungul tavii, se acopera cu alt strat de crema si deasupra se pune un alt rand de piscoturi trecute doar pe o fata prin cafea, de data asta de-a latul tavii pana ce se acopera complet.

Se da la rece pana a doua zi cand se rastoarna din forma si se orneaza dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]