Tigaie de legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Mar 2015 | 6387 vizualizari

 

o delicioasa mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. varzute de Bruxelles
  • 1 conserva mazare
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 borcan zarzavat pentru ciorbe (morcov, pastarnac, telina)
  • 4 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • maghiran uscat
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie de legume:

Curatam si spalam ceapa si ardeiul.

Punem uleiul in tigaie, adaugam varzutele de Bruxelles spalate si ceapa tocata, apoi ardeiul taiat bucati si lasam legumele la sotat cca 5 minute.

Adaugam apoi legumele din borcan, mazarea scursa din conserva, asezonam cu sare si piper dupa gust,punem cca 100 ml apa rece,acoperim tigaia si lasam sa se gateasca legumele la foc mic cca 20 minute.

La final presaram maghiran uscat si patrunjel verde proaspat tocat si servim legumele fierbinti cu mamaliguta rece.

Delicioasa combinatia, pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume sote & Orez - fără ulei