Terina din ficat de pui infasurata in bacon

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2010 | 10074 vizualizari

COMENTARII (8)

madi_marin 1

15.06.2010, 20:23

Sylvia 1

15.06.2010, 21:35

Excelenta reteta ador gustarile de genul asta aici se face din tot felul de bunatati antre-ul asta de la iepure la vitel, somon, porc am si slavat reteta .

Bucataras Medi 1

15.06.2010, 22:37

buna reteta............

Brindusa 1

16.06.2010, 16:02

Roxana 1

16.06.2010, 19:40

fetelor ce e terina de fapt?? am tot vazut si la tv...terine...e chec de carne?? sau cum sar explica asa mai pe intelesul meu de bucataras incepator arata fff bine oricum

Miha 1

16.06.2010, 19:50

Mai degraba pateu copt, decat chec.

Brindusa 1

16.06.2010, 20:52

Roxana, din ce am citit eu terina este, de fapt o forma de copt dreptunghiulara, din ceramica, cu capac., care se foloseste in cuptor. Prin extensie, mancarea facuta in ea se numeste tot terina. De asemenea o mancare ca sa fie terina trebuie sa fie coapta in cuptor si apoi racita.

Roxana 1

17.06.2010, 18:34

ahaaaaaaatci sa iau si eu o terina de aia )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor