Tempura de pui

de Bya Ralu in Pui, 31 Aug 2013 | 20165 vizualizari

 

O alta reteta luata din click pofta buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • sare/piper alb
  • 150 ml bere rece
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • 1 lingura de amidon
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tempura de pui:

Se spala pieptul de pui,se taie fasii si se pune pe servete de hartie sa se usuce.

Se pun bucatiile de pui uscate intr-un bol,se adauga condimentele.

Se amesteca ouale cu berea rece,faina si amidonul.Aluatul trebuie sa aiba consistenta smantanii.

Se toarna compozitia peste bucatiile de pui.

Se pune ulei intr-un ceaun sau intr-o tigaie si punem bucati pe rand scurgand surplusul de aluat.

Se scot pe servete de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci.

TIPS-URI

1

Deasupra se prasara piper macinat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tempura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]