Tarta Yupi

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 4 Oct 2014 | 3466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 5 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • patrunjel verde
  • foaie de placinta
  • 3 feliute bacon afumat
  • sare
  • piper
  • 2 lg de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Yupi:

Ceapa si ardeiul le taiem cubulete si le calim intr-o tigaie cu putin ulei, adaugam carnea tocata, saram si piperam si lasam pana se rumeneste putin.

Separat ouale, cascavalul ras, patrunjelul verde tocat, sare, piper si cele 2 lg de faina le omogenizam.

Ungem o forma de tarta cu unt, tapetam cu foaia de placinta peste care punem compozitia de carne tocata. Cu o lingura adaugam ouale omogenizate cu restul ingredientelor, deasupra punem bacon afumat si dam la cuptor la 200 de grade pentru 10 minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Yupi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute