Tarta Tatin(de post)

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 19 Noi 2010 | 8155 vizualizari

 

desertul de post :P

 

INGREDIENTE

  • 350 g foietaj cumparat(eu am folosit morarita)
  • 4 mere mari
  • 100 g zahar
  • 50 g margarina rama
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Tatin(de post):

Merele se curata de coaja,se scot cotoarele,se taie felii mai groase si se stropesc cu zeama de lamaie.Merele se aseaza in forma de floare intr-o forma de tarta unsa cu margarina

Zaharul se amesteca cu scortisoara si se presara peste mere.Untul se taie cubulete mici si se pun deasupra,peste mere.

Tava se baga la cuptorul preincalzit pana se topeste zaharul si untul,se scoate tava si deasupra seaseaza foaia de aluat,apasand pe margini spre interior.

Se da tava la cuptor,la foc mediu pana se rumeneste deasupra.Se scoate tava din cuptor,se lasa sa se racoreasca putin apoi se rastoarna pe un platou!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Tatin(de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere 82