Tarta taraneasca

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2011 | 15960 vizualizari

 

Pentru tzaranca din mine :))))))

 

INGREDIENTE

  • Ptr aluat:  
  • 175 g faina
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • Ptr umplutura:
  • 400 g telemea sarata
  • 150 g cascaval
  • 2 oua
  • 100 g praz sau ceapa verde
  • 300 g rosii mici sau cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta taraneasca:

Se amesteca faina cu sarea, untul moale si oul, se framanta si se da la frigider 30 de minute. Se intinde aluatul si se pune intr-un vas termorezistent uns cu unt, se imbraca si peretii vasului si se inteapa cu furculita. Se coace 10 minute, apoi se lasa putin la racit.

Se amesteca branza telemea rasa cu ouale, cascavalul ras si prazul/ceapa verde tocata rondele. Se aseaza peste aluat, iar deasupra se pun rosiile taiate in doua sau intregi. Se mai presara cateva rondele de ceapa/praz si se coace inca 35 de minute.

Se serveste rece sau fierbinte.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci