Tarta rapida cu crema alba de frisca

de rivka in Prajituri, 18 Ian 2010 | 6215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un blat de tarta
  • jumatate de l lapte
  • 250 ml frisca lichida
  • 100 gr unt
  • 200 grame ciocolata alba crispy
  • un plic budinca de vanilie la rece
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • nuca de cocos pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu crema alba de frisca:

Se pune laptele la foc impreuna cu ciocolata,untul si zaharul vanilat pana la fierbere.Se lasa sa se raceasca complet.

Se aduga praful de budinca de vanilie si se mixeaza, apoi frisca lichida si se mixeaza pana obtinem o crema fina.

Se umple blatul de tarta cu crema obtinuta se stropeste cu cocos din belsug si se da la rece cel putin 1 ora inainte de a fii taiat.

Blatul se repara dupa reteta postata de miha http://www.bucataras.ro/retete/2086/tarta-cu-ciocolata.html

aici: , eu l-am cumparat gata facut(am constatat ca e bun si ies mai ieftin asa daca il cumpar gata facut).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu crema alba de frisca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

danygospodina 1

19.01.2010, 15:18

Ce minunat, arata ca praji "nefacuta" a lui Gaby. Puteai sa o ornezi cu un fluturas!

Teo 1

19.01.2010, 21:02

of, offff ,''imi lasa gura,apa'' !

ionix 1

27.01.2010, 13:42

100% praji' asta mi-ar placea la nebunie... mie-mi place la nebunie vanilia... praji cu vanilie sau aroma de frisca sunt preferatele mele... dupa ele, vin alea cu cioco la favorite cu ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat de aproape macarons