Tarta multicolora de legume cu creme fraiche si salvie

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 2 Mai 2016 | 3194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de placinta
  • ulei de cocos
  • 100 ml creme fraiche
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • 3 frunze de salvie
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 vanata
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta multicolora de legume cu creme fraiche si salvie:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se taie legumele panglici subtiri si lungi, folosind un peeler.

Se amesteca creme fraiche cu mustarrul. 

Se unge o tava mica, rotunda, potrivita pentru cuptor, cu ulei de cocos. 

Se aseaza foile de placinta, una cate una, astfel incat toata baza tavii sa fie acoperita. Se aduc marginile spre interior, daca sunt prea lungi. Se toarna mixul de creme fraiche si se intinde cu o spatula. Se presara frunzele de salvie deasupra.

Se aseaza fasii de legume circular, pornind de la centru spre margine si alternand morcov, dovlecel, vanata si tot asa pana la umplerea tavii. 

Se stropesc cu ulei de masline si se presara sare si piper. 

Se gateste 40 de minute. Se lasa la racit inainte de a fi indepartata din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta multicolora de legume cu creme fraiche si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid