Andra Mihail ne face poftă astăzi cu o Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețetă delicioasă și simplă.
Blatul fraged, crema fină de fistic și prospețimea căpșunilor o transformă într-un adevărat deliciu.
Pentru această Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețetă delicioasă și simplă, ai nevoie de ingredientele următoare: aluat fraged, pastă fistic, nuci, căpșuni și fulgi de ciocolată.
Cum se prepara Tarta fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă:
Așază aluatul fraged într-o formă de tartă, presând ușor la baza. Decupează de pe marginea tăvii surplusul de aluat.
Pune câteva linguri de crema de fistic și întinde în strat uniform. Presară câteva nuci și fulgi de ciocolată.
Coace tarta în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, pentru aproximativ 20 minute sau până când se rumenește frumos.
Între timp, feliază căpșunile curățate de codițe.
După coacere, lasă tarta la temperat 10-15 minute, apoi așază căpșunile feliate și garnisește cu frunze de mentă proaspătă.
Tarta cu fistic și căpșuni este gata și poate fi savurată cu mare poftă. Rapid, ușor, din câteva ingrediente, obții un desert delicios.
Incearca si reteta de Tarta cu fistic, capsuni si ciocolata sau varianta de Tarta cu rubarba si cirese.
Iti recomandam si reteta de Tarta cu vanilie si capsuni.