Tarta fluturash

de Corinuta in Prajituri, 29 Oct 2010 | 4720 vizualizari

 

by Gaby_d

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingurita cacao
  • 1/2 lingurita praf copt
  • 1 plic creme ole de ciocolata
  • 200 ml frisca
  • 200 ml lapte rece
  • kiwi
  • ananas din compot
  • mandarina
  • bobite de ciocolata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta fluturash:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mai bate pana se topeste. Se incorporeza amestecand incet galbenusurile si apoi faina amestecata cu praful de copt.

Se toarna aluatul intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit. Se face testul cu scobitoarea dupa 15-20 de minute si daca este copt se lasa sa se raceasca.

Se bate praful de creme ole impreuna cu frisca si laptele pana devine o crema. 

Blatul se taie in doua pe verticala, se rotesc si se distantanteaza cele doua parti asfel incat sa ramana loc pentru feliutele de kiwi care se aseaza in mijloc. Se insiropeaza blatul cu zeama de compot de ananas, se pune crema de ciocolata peste blat si se orneaza cu rondele de ananas, kiwi, felii de mandarina si bilute de ciocolata.

Aici aveti tortul original care este mult mai frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta fluturash" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (22)

nadina73 1

31.10.2010, 15:03

super tare fain fluturau tau

Corinuta 1

31.10.2010, 15:10

Multumesc Nadina

elena1988 1

08.02.2011, 10:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu dulceata de visine si nuca