Tarta de primavara

de vanilla in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 4137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat
  • 150 gr unt
  • 150 gr branza semi-grasa de vaci
  • 1 ou
  • 300 gr de faina
  • sare
  • Umplutura:
  • 1 ardei rosu
  • 75 gr masline feliate
  • 250 gr brocolli fiert
  • 2 morcovi fierti taiati bucatele
  • 150 gr macrou dezosat afumat(sau orice alt timp de peste afumat)
  • 250 gr branza
  • o ceapa mica
  • 5 oua
  • 150 gr cascaval(optional)
  • 1 praf de sare,
  • piper,
  • praf de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de primavara:

Aluatul:

Se freaca branza, cu untul, sarea si oul, pana devine moale, se adauga apoi faina framantand aluatul tot timpul. Se impacheteaza in folie de plastic si se lasa la rece 45 de minute.

Umplutura:

Se desface brocoli buchetele, se toaca ceapa, macroul, si ardeiul in bucatele mici. Se spumeaza branza cu ouale si se amesteca cu legumele si pestele. Brocoli se da insa deoparte.

Dupa 45 de minute, se scoate aluatul de la rece si se intinde intr-o tava unsa in prealabil cu unt. Deasupra se pun buchetele de brocolii, iar peste se pune amestecul de oua, branza, peste si legume. Se coace in cuptorul preincalzit, treapta 2, timp de 45 de minute-o ora.

Se serveste calda cu cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]