Tarta de branza

de Alexandru29 in Torturi, 12 Apr 2013 | 8077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. biscuiti digestivi
  • 200 gr. unt
  • 400 gr. branza philadelphia
  • 200gr. zahar
  • 3 oua
  • 1 lingurita rasa coaja de lamaie si portocala
  • 1 esenta vanilie
  • 200 gr. dulceata de zmeura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de branza:

Dati biscuitii prin razatoarea mica, dupa care topiti untul si il amestecati cu biscuitii. Dupa ce ia-ti amestecat bine ii puneti intr-o tava de tort si ii intindeti cu o lingura sa fie un strat uniform. Se da la cuptorul preincalzit  la 180 grade celsius timp de 8 minute.

In acest timp se amesteca branza cu ouale, zaharul, coaja de portocale si lamaie si esenta de vanilie (albusurile trebuie batute separat cu o lingurita de zahar pana se obtine o spuma si dupa se adauga la compozitia noastra).

Dupa ce am scos biscuitii de la cuptor adaugam compozitia noastra peste biscuiti si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade celsius timp de 25-30 de minute, dupa ce s-a racit adaugam deasupra un strat consistent de dulceata de capsuni, zmeura sau fructe de padure la alegere.

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

14.04.2013, 00:19

Sim0na 1

15.04.2013, 13:45

O bunatate de tarta!

Alexandru29 1

16.04.2013, 01:04

Multumesc foarte mult!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]