Tarta cu spanac si telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2009 | 6712 vizualizari

 

Atat de rapid si de simplu, fara prea multe condimente dar cu un gust excelent.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 220 gr faina
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri apa
  • sare
  • Umplutura:
  • 300 gr spanac congelat
  • 200 gr telemea
  • 2 oua
  • sare, piper, boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si telemea:

Se framanta aluatul si se intinde in forma de tarta. Spanacul se scurge bine si se amesteca cu telemeaua data prin razatoare, ouale si condimentele. Se toarna umplutura in tava, se niveleaza si se coace 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]