Tarta cu mere

de ralu_ca in Prajituri, 5 Apr 2014 | 5996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta vanilie
  • Umplutura:
  • 10-12 mere
  • 450 g zahar
  • 200 g unt
  • 100 ml apa
  • Decor:
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere:

Zaharul l-am pus intr-o cratita la topit si cand capata culoare maronie deschisa se adauga apa si untul si tinem la foc pana se topeste zaharul. Peste sirop adaug merele curatate si taiate felii subtiri si le-am calit incet pana ce se inmoaie.

Am lasat amestecul sa se racoreasca, apoi am pregatit blatul din ingredientele de mai sus.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, turnam siropul de mere si deasupra blatul. Am introdus la cuptor pana ce blatul s-a copt. Dupa ce s-a racit l-am intors pe o tava, astfel incat sa nu se prelinga siropul.

Deasupra am ornat cu frisca !

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]