Tarta cu legume si branza

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 19 Iun 2018 | 3451 vizualizari

 

 Se poate consuma atat calda cat si rece! Este un aperitiv gustos unde il putem lua chiar si la pachet pentru un picnic in natura!
"Picnicul Bucatarasilor"

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecei (zuchinni)
  • 1 morcov mare
  • 250 g branza sarata
  • 5 oua mari
  • 130 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 60 ml ulei
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si branza:

Dovleceii si morcovii ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra.
Intr-un bol adaugam ouale cu uleiul, mixam pana omogenizam bine ambele ingrediente, pe urma adaugam faina cu praful de copt trecute prin sita, amestecam din nou, iar la sfarsit adaugam branza, dovleceii si morcovul scursi de zeama pe care au lasat-o, potrivim de sare si amestecam bine pana obtinem un aluat uniform.

  Punem compozitia obtinuta intr-o tava pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru cca.35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu legume si sote de ciuperci