Tarta cu fructe

de Bucataras in Dulciuri, 4 Apr 2009 | 8422 vizualizari

 

Tarta cu piersici, kiwi, banane preparat cu stil de doamna Macrina Belotu din Bucuresti…

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 125g margarina 
  • 250g Faina
  • 1 ou
  • 50g zahar
  • Pentru umplutura:
  • 1plic de frisca Dr Oetker
  • 125ml lapte
  • 50g zahar pudra
  • 1plic zahar vanilat
  • 1plic gelatina Dr Oetker
  • Fructe:
  • caise din compot
  • kiwi
  • ananas din compot
  • banane
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Blat: Se framanta ingredientele si se da la rece 1h.Se intinde apoi in forma de tarta ,se pun deasupra boabe de fasole pentru a nu se umfla si se coace la foc potrivit 15-20min.

Crema: Se bate cu mixerul praful de frisca cu laptele,conform instructiunilor de utilizare.Se adauga zaharul vanilat si zaharul pudra si se bate cu mixerul in continuare.Se adauga gelatina inmuiata in 75ml suc din compot si se incalzeste la bain-marin.Se toarna gelatina in frisca,care se aseaza peste blat

Se taie caisele felii si se aseaza pe marginiea exterioara a tartei.se aseaza apoi feliile de kiwi si in centru cubulete de ananas si felii de banane.

Se adauga peste fructe tort-gelee Dr Oetker preparat conform instructiunilor de utilizare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata decadent