Tarta cu dulceata de zmeura

de brunetica in Prajituri, 4 Noi 2011 | 4488 vizualizari

 

Am fost la cumatra mea si m-a servit cu aceasta tarta, mi-a placut atat de mult tarta incat i-am cerut reteta si am facut-o si eu tarta si acum o impartasesc cu voi. Tarta este delicioasa , dulce acrisoara si se topeste in gura.

 

INGREDIENTE

  • 180 g. biscuiti normali ,
  • 100 g. unt ,
  • 4 oua ,
  • 100 g. zahar ,
  • 250 g. urda dulce ( ricotta) ,
  • 250 g. mascarpone ,
  • 1 lingura faina ,
  • 1 plic zahar vanilat ,
  • dulceata de zmeura ( fructe de padure )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dulceata de zmeura:

Untul il topim, biscuitii ii sfaramam, amestecam cu untul si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le batem cu zaharul, adaugam urda dulce( ricotta), mascarponele, faina si zaharul vanilat si amestecam bine. Albusurile le batem spuma si le adaugam cu crema, amestecam incet pina se incorporeaza si turnam peste blatul facut din biscuiti. Dam la cuptor pentru 30 de minunte la foc mediu. Cand este copt lasam la racit . Dupa racire adaugam dulceata de zmeura sau fructe de padure.

TIPS-URI

1

Aceasta tarta se serveste rece. Daca doriti puteti stropi tarta cu cateva picaturi de zeama de lamaie dupa ce ati pus dulceata, o sa dea un gust deosebit, acrisor

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]