Tarta cu crema de lamaie si portocale

de Krystal in Dulciuri, 19 Iun 2015 | 2721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Pasta foietaj rotunda  sau Pasta Briseè ( din comert )
  • 1 plic Crema de lamaie pentru prajituri ( din comert )
  • 1 plic Crema de vanilie pentru prajituri ( din comert )
  • 400 ml lapte
  • Coaja rasa de la 2 lamai si de la 1 portocala
  • 1 portocala rosie si 1 portocala alba
  • Ciocolata alba rasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu crema de lamaie si portocale:

Se pune pasta foietaj intr-o tava rotunda de 26 mm impreuna cu hartia sa de copt ca sa nu se prinda de tava si se inteapa cu furculita ca sa nu se umfle apoi se introduce in cuptorul incins la 200 ° C si coace  timp de 25 minute.

Cand este coapta se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Intre timp se prepara crema . Se toarna praful de crema de lamaie, cel de vanilie, coaja rasa de la lamaie si portocala si laptele si se mixeaza pana ce devine o crema consistenta.

Dupa aceea se toarna crema peste pasta foietaj si se niveleaza cu un cutit cu varf rotund ca sa devina uniform. Se orneaza cu portocale si ultima si pune ciocolata alba rasa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu crema de lamaie si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovleac