Tarta cu ceafa de porc

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2015 | 2700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 50 gr unt
  • 25 gr drojdie
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
  • sare
  • 100 gr ceafa de porc feliata
  • 1 bucatica de branza
  • 1 ardei kapia rosu
  • rosii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ceafa de porc:

Intr-un castron punem faina, drojdia dizolvata in lapte, untul topit, oul intreg si praful de sare si framantam aluatul pana se dezlipeste de peretii vasului. Ungem o tava de tarta cu unt, intindem o foaie rotunda si o asezam in tava.

Asezam feliile de ceafa, branza taiata feliute, ardeiul taiat felii si rosile. Dam la cuptor 15 minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si spanac