- Pentru blat:
    
        - 350 g faina;
 
        - 200 g unt;
 
        - 2 galbenusuri;
 
        - o lingura Green Sugar;
 
        - 2 lingurita coaja de portocala.
 
    
     
    - Pentru umplutura:
    
        - 500 g capsune;
 
        - 500 g cirese;
 
        - 100 g Green Sugar;
 
        - o lingurita coaja de portocala;
 
        - o lingurita esenta de migdale.
 
    
     
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 120 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu capsune si cirese cu Green Sugar:
						
    - Faina se cerne si se amesteca cu restul de ingrediente.
 
    - Se framanta aluatul, pana se leaga, apoi se baga la frigider pentru cel putin o ora.
 
    - Intre timp, fructele se lasa cu zahar. (Capsunele se taie in jumatati, iar la cirese se scot samburii).
 
    - Dupa ce s-a lasat putina zeama, se fierb fructele 10 min, apoi se adauga esenta de migdale si coaja de portocala si se opreste focul.
 
    - Cand se racesc fructele, se scoate aluatul de la frigider.
 
    - Aluatul se imparte in dua parti, se mai framanta putin, apoi se intind foile cu sucitorul.
 
    - Se pune o foaie intr-o forma de tarta, apoi se adauga umplutura.
 
    - Daca este multa zeama de la fructe, nu se pune toata sau se presara putin gris pete aluat, apoi se pune umplutura.
 
    - A doua foaie se pune deasupra sau se pot face diferite forme si se pun peste umplutura.
 
    - Se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 30-35min sau pana se rumeneste. 
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu capsune si cirese cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.