Tarta cu caise si crema "frangipane"

de lili2010 in Prajituri, 10 Iul 2011 | 6682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g caise 
  • un aluat de foietaj 
  • 50g fulgi de migdale 
  • 2 linguri de miere de albine 
  • pentru crema"frangipane"
  • 75g pudra de migdale 
  • 75g zahar pudra
  • 60g unt moale 
  • un ou
  • o lingura de amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu caise si crema "frangipane":

 

Garnisiti o forma de tarta cu aluatul de foietaj si intepati din loc in loc cu o furculita.Dati la frigider pentru a prepara continuarea.

Intr-un castron amestecati ingredientele pentru crema,desfaceti caisele in doua.

Garnisiti aluatul de tarta cu aceasta crema,deasupra careia asezati jumatatile de caise.

Stropiti caisele cu mierea de albine si adaugati fulgii de migdale. Coaceti in cuptorul preincalzit timp de jumatate de ora.

Eu am mai avut cateva cirese...si le-am pus si pe acestea :)

Serviti tarta calduta sau rece.

Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu caise si crema "frangipane"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orange cheesecake