Tarta cu branza si rosii

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 4723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 foaie aluat foietaj
  • -300 g branza sarata de vaca
  • -100 g branza feta
  • -4 oua
  • -150 g kaizer
  • -4 rosii
  • -oregano
  • -cateva picaturi ulei de masline
  • -patrunjel
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si rosii:

 Intr-o tava de tarta se intinde aluatul si se inteapa din loc in loc cu furculita.
Se rade branza sarata, se amesteca cu branza feta si se adauga rand pe rand ouale. Se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Aceasta compozitie se toarna in tava si se intinde bine cu ajutorul unei linguri.
Kaizerul se taie felii subtiri si se aseaza peste umplutura. Rosiile se taie si ele felii subtiri si se aseaza peste kaizer. Presaram deasupra oregano.
Se incalzeste cuptorul si se introduce tava. Se lasa la copt circa 30 - 40 min.
Dupa ce se scoate din cuptor, se stropeste tarta cu cateva picaturi de ulei de masline si se adauga cateva cubulete de branza si frunze de patrunjel pentru decor.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baghete picante din foietaj